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2015-08-13
Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen - de Nancy Singleton Hachisu (Author)
Caractéristiques Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen
Le paragraphe ci-dessous contient des points complémentaires relatives aux Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen
Le Titre Du Fichier | Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen |
Date de publication | 2015-08-13 |
Traducteur | Shujaat Senara |
Nombre de Pages | 833 Pages |
La taille du fichier | 63.85 MB |
Langue | Français & Anglais |
Éditeur | Editora FTD |
ISBN-10 | 6608301824-GDL |
Format de E-Book | AMZ EPub PDF HWP UOF |
Créateur | Nancy Singleton Hachisu |
EAN | 225-7402387666-EKI |
Nom de Fichier | Preserving-the-Japanese-Way-Traditions-of-Salting-Fermenting-and-Pickling-for-the-Modern-Kitchen.pdf |